Skip to content Skip to footer
Какво представлява академията?

La Digue Academy

Убедени сме в професионализма на своите кадри, защото ние ги изграждаме като професионалисти! Компанията ни разполага със собствена академия за обучение на стажанти в сферата на информационните технологии и дигиталния маркетинг. Над 50 души са дошли при нас без никакъв опит, а към днешна дата са специалисти с успешна кариера.

8080+

държави, в които продаваме

80808080+

осъществени дневни продажби

0+
ПРЕМИНАЛИ ОБУЧЕНИЕ
0 000+
ИНВЕСТИРАНИ ЧАСОВЕ
0+
ГОДИНИ ИСТОРИЯ
Какво предлагаме?

Цялостно обучение

При нас ще получите възможността да се докоснете до всеки етап от процеса на създаване, брандиране и маркетиране на един продукт.

ИДЕЯ

РЕАЛИЗИРАНЕ

ДОСТИГАНЕ ДО КЛИЕНТА

И ОТНОВО 😉

Кои сме ние?

Запознайте се с хората, които
вдъхновяват

Зад името LaDigue стоят специалисти, които не се боят да излязат извън рамките и ежедневно се стремят към създаване на едно по-добро бъдеще.

Академията ни предлага платени стажове в сферата на дигиталния маркетинг и информационните технологии – ние превръщаме вашите интереси във ваша кариера!

За нас успехът не е дестинация, а безкрайно пътешествие, в което покоряваме връх след връх.

Nikolay Garabinov

CEO & Board Member

Имате допълнителни въпроси?

Курсът на обучение продължава за период от 3 месеца, в които стажантите са назначени на трудов договор на пълен работен ден в компанията.

Всички стажове в компанията са платени.

Целта на академията е да създава завършени професионалисти от ентусиасти без никакъв опит. След края на обучението си при нас, ако резултатите, които сте постигнали, удовлетворяват и двете страни, ще получите предложение за работа на постоянен договор в компанията.

pexels-olya-kobruseva-5428828