Skip to content Skip to footer
Защо сме единствени по рода си?

Нашата сфера на дейност

ЛаДиг е компания, специализирано в цялостното създаване и развитието на собствени онлайн брандове. Това, което ни прави единствени  по рода си, е че управляваме всички процеси по създаване, производство, информационни технологии, маркетинг и дистрибуция без разчитане на аутсорсинг.

За нас успехът не е дестинация, а безкрайно пътешествие, в което покоряваме връх след връх.

Nikolay Garabinov

CEO & Board Member

pexels-nataliya-vaitkevich-6214475

We build
better products

eCommerce innovation

От повече от пет години разработваме софтуер с изкуствен интелект за ръководене на всички процеси, свързани с нашия бизнес. Софтуерът дава възможност за управление, анализ и много бърз старт на всеки нов онлайн продукт.

Manufacturing

Огромното предимство за нас е, че сами произвеждаме почти всички продукти, които предлагаме. Всички продукти са без еквивалент на пазара. Това ни дава възможност за контрол над качеството, дизайна и тяхното съдържанието.

manufacturing
global distribution

Global Distribution

За по-малко от пет години успяхме успешно да позиционираме брандовете си в над 50 държави на 4 континента, като непрестанно оптимизираме всички разходи свързани със съхранение и доставка на стоките ни. Благодарение на иновативната ни инфраструктура, можем да доставяме продуктите си до крайния клиент в рамките на 24 часа.

Software Development

Началото на всичко беше софтуерната ни компания – SoftART. Разработваме продаващи онлайн магазини, софтуери и сайтове вече повече от 15 години.

Благодарение на този опит, ние разработихме уникален по рода си софтуер, който управлява всички процеси в компанията – от доставки, производство до всички финансови операции.

software (2)
digitalmarketing1

Digital Marketing

Целият дигитален маркетинг е дело на Аксис, компания част от холдинга на La Digue.

Уникалният екип се занимава с всички онлайн стратегии и реклами на продуктите ни от тяхното планиране и създаване до публикуването им в рекламните канали.

В момента Axis  се състои от над 20 страхотни специалисти, а агенцията разполага с две собствени студиа за фото и видео заснемане.

Нашите рекламни канали са: Facebook; Instagram; TikTok; Snapchat; Google Search; Google Shopping; AdExchange; Taboola; Email Marketing; SMS Marketing.

Кои сме ние?

Запознайте се с всички компании част от La Digue Group

Icon

SoftART

Софтуерната компания, която изгражда инфраструктурата на LaDigue.
вижте още
Icon

AXIS

Дигиталната агенция, отговорна за онлайн присъствието на брандовете ни.
вижте още
Icon

LaDigue E-commerce

Компанията, която отговаря за дистрибуция, логистика и това клиентите ни да са доволни.
вижте още
Icon

Clippers

Всички иновативни продукти са по уникална идея и рецепта направени в лабораториите на произодствената ни компания Клиперс.
вижте още

Имате идея, която искате да реализираме заедно?