Skip to content Skip to footer
Как започна всичко?

Вече 5 години създаваме заедно

От стартъп компания, основана преди 5 години, до израстването ни до акционерно дружество, фокусът ни винаги е бил предоставянето на собствени висококачествени продукти, които да достигат до възможно най-широка аудитория.

8080+

пазара

80 000 000+

клиенти

Защо сме единствени по рода си?

Нашата дейност

Това, което ни отличава от останалите компании е, че всички процеси от създаването и производството на един продукт до неговото маркетиране и дистрибуция се извършват от нас. Този затворен цикъл позволява осъществяване на контрол, мониторинг на качеството и постоянно подобряване на процесите.

Създаваме брандове

Автоматизираме процеси

Правим иновации

Обучаваме

Каква е структурата на акционерното дружество?

LaDigue Group

SoftART е софтуерната компания, която изгражда инфраструктурата на ЛаДиг и е отговорна за оптимизирането на всички процеси по производството и дистрибуцията на продуктите ни.

Чрез специално изграден софтуер, разработен за нуждите и целите на екипа, Ла Диг управлява и следи всички бизнес процеси, отговаря за производствената дейност и има пълна интеграция с всички куриери и фулфилмънт складове.

Axis е дигиталната ни агенция, която се фокусира върху брандинга и рекламната дейност, свързана с нашите марки. Част от компанията са над 20 специалисти с опит в сферата, отговарящи за представянето на продуктите ни в редица дигитални платформи.

LaDigue E-commerce е компанията за електронна търговия, която отговаря за продажбите, тяхното достигане до потребителя и неговото удовлетворение в ролята му на наш клиент.

Зад името Clippers стои производствената ни база, в която се случва създаването на нашите брандове. Всичките ни продукти са разработени по уникална идея и се произвеждат в лабораториите на компанията.

За нас успехът не е дестинация, а безкрайно пътешествие, в което покоряваме връх след връх.

Nikolay Garabinov

CEO & Board Member

Как постигнахме всичко?

Ключът на нашия успех е екипът.

Зад всички успехи на LaDigue стои безценен и отдаден на работата си екип. Постиженията ни са плод на общи усилия и точно умението ни да работим като една мощна машина прави нещата възможни. В LaDigue човешкият фактор се цени високо – искаме всеки да се чувства на правилното място, защото вървим напред само когато гледаме в една посока.

Успехът е процес, а не крайна точка

Това, което ни мотивира да не спираме да растем, са резултатите. Когато една цел е постигната, работата ни изобщо не е приключена, а дори напротив – тогава идва най-голямото предизвикателство. Трябва да докажем, че постиженията ни не са случайност, а тенденция.

Постигаме всичко заедно

Да имаме една обща цел – непрекъснат растеж, е това, което прави проектите ни толкова успешни. Умеем да празнуваме постиженията си, но и умеем да оставаме здраво стъпили на земята и да работим непрестанно по това да надграждаме постигнатото до момента.

Имате идея, която искате да реализираме заедно?